De hipste kwijlslab vind je hier!

Sorteer op:

Chique geschenkverpakking met 2 kwijlslabbetjes naar keuze! Deze hippe kwijlslab houdt je kleintje droog en ziet er mooi uit. Met naam borduren mogelijk. Handgemaakt in Nederland.
€17,90
Mooie kwijlslab met stippen voor baby's en peuters. Deze hippe kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte badstof. Met de naam te borduren.
€8,95
Schattige kwijlslab met roosjes voor baby's en peuters. In grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte badstof. Met de naam van het kindje te borduren.
€8,95
Hippe kwijlslab met sterren voor kwijlende baby's en peuters. Deze coole kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte badstof. Met de naam van het kindje te borduren.
€8,95
Stoere kwijlslab met hondjes voor baby's en peuters. Deze hippe kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte badstof. Met de naam van het kindje te borduren.
€8,95
Schattige kwijlslab met roosjes op zacht-grijs voor kwijlende baby's en peuters. Deze hippe kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte badstof. Met de naam van het kindje te borduren.
€8,95
Mooie kwijlslab met bloemen voor baby's en peuters. Deze hippe kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte badstof. Met de naam van het kindje te borduren.
€8,95
Hippe kwijlslab met rode polka dots op fuchsia-roze voor kwijlende baby's en peuters. Deze handige kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar.
€8,95
Hippe kwijlslab met witte sterren op fuchsia-roze voor kwijlende baby's en peuters. Deze handige kwijlslab is in grootte verstelbaar en aan 2 kanten draagbaar. Met zachte fuchsia badstof. Met de naam van het kindje te borduren.
€8,95

De hippe kwijlslab van izzybizzybee


houdt je kleintje en de kleertjes droog tijdens periodes waarin er tandjes doorkomen en er veel gekwijld wordt. De eerste tandjes komen rond de 5-6 maanden door en het kwijlen kan voortduren tot circa 3 jaar, wanneer het hele kindergebitje is doorgekomen.

Deze bandana slab is aan twee kanten draagbaar en in grootte verstelbaar


De badstoffen kant is effen en de andere kant heeft een leuke print. Afhankelijk van de outfit van je kleintje kun je de ene of de andere kant naar buiten dragen. Op beide manieren is te sluiten met 2 drukknoopjes. Het kwijlslabbetje is met behulp van de knoopjes op 2 groottes in te stellen en groeit zo met je kindje mee.

100% katoen en met liefde handgemaakt in Nederland


Wij maken voor de kwijlslab gebruik van katoen omdat we geloven in natuurlijk materiaal, zeker als het gaat om onze kinderen. Katoen ademt en is makkelijk te wassen. Het is aan te raden minstens 2 kwijlslabbetjes op voorraad te hebben zodat als er één nat is, je deze kunt wassen en je meteen een droge bij je baby om kunt doen. Zo wissel ze je voortdurend om en blijft je kleintje schoon en fris!

Je kunt de kwijlslab met naam laten borduren


Als je op zoek bent naar een uniek cadeautje kun je deze baby bandana met naam laten borduren voor slechts € 2,50! Niet alleen leuk om te zien, maar ook handig. Op de crèche weten ze nu altijd van wie dat leuke halsdoekje is.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x