MAXI Badcape

Sorteer op:

Mooie rode badcape in de maat MAXI 3-7 jaar. Deze omslagdoek is gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met prachtige stof met bloemen en vogels. Afgezet met roze-wit geruit sierband. Met naam te bordureren!
€30,00
Stoere turquoise grote badcape in de maat MAXI (4-7 jaar). Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€30,99
Lieve, grote badcape met bootjes en zeedieren in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren!
€30,99
Prachtige paarse grote badcape in de maat MAXI (3-7 jaar). Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€30,99
Hippe, grote groene badcape met leuke schaapjes in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren!
€30,99
Lieve, grote badcape met roosjes in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren!
€30,99
Luxe, grote badcape met uiltjes op de capuchon in de maat MAXI 4-7 jaar. Handgemaakt in Nederland van 100% katoenen donkerblauwe badstof. Afgezet met paars-wit geruit sierband. Met de naam van het kindje te borduren!
€30,99
Stoere, grote donkerblauwe badcape in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Op de capuchon gevoerd met een mooie stof met coole hondjes. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren.
€30,99
Prachtige, witte met roze badcape voor kids maat MAXI 4-7 jaar. Print met Roodkapje op de capuchon. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€30,99
Stoere knalroze kinder badcape in de maat MAXI 2-7 jaar. Gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met coole stof met sterren . Afgezet met limoen-wit geruit sierband. Met naam te bordureren!
€30,99
De badcapes van izzybizzybee voor kinderen zijn niet alleen mooi maar ook heerlijk groot, van een goede kwaliteit badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met een hippe print. Officieel zijn ze vanaf een jaar of 4 tot 7 jaar te gebruiken, afhankelijk van de lengte van je kind. Maar ook voor peuters zijn ze al heel geschikt als je het fijn vindt je kindje van top tot teen in te kunnen pakken zodat alleen hun neusje nog eruit piept :)

De badcape kan met de naam van het kind worden geborduurd voor slechts € 2,50. De naam komt dan op de linkerhoek buitenkant en is zo mooi zichtbaar op een effen ondergrond. Je kunt deze optie aanvinken tijdens het bestellen.

Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x