Badcape

Sorteer op:

Hippe roze badcape in de maat BABY 0-3 jaar. Deze omslagdoek is gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met een mooie stof met hippe bloemen in allerlei kleuren. Met naam te borduren!
€23,50
Hippe, grote groene badcape met leuke schaapjes in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren!
€30,99
Mooie rode badcape in de maat BABY 0-3 jaar. Deze omslagdoek is gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met prachtige stof met bloemen en vogels. Afgezet met roze-wit geruit sierband. Met naam te bordureren!
€23,50
Hippe, groene badcape in de maat BABY 0-3 jaar. Deze omslagdoek is op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met een mooie designerstof van Robert Kaufman met zoete schaapjes. Afgezet met roze-wit gestippeld sierband. Met naam te borduren!
€23,50
Lieve roze badcape met roosjes in de maat BABY 0-3 jaar. Gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met stof met roosjes. Afgezet met roze-wit geruit sierband. Met naam te borduren!
€23,50
Stoere donkerblauwe badcape in de maat BABY 0-3 jaar. Deze omslagdoek is op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met een mooie stof met coole hondjes. Handgemaakt in Nederland van 100% katoen en met naam te borduren!
€23,50
Mooie rode badcape in de maat MAXI 3-7 jaar. Deze omslagdoek is gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met prachtige stof met bloemen en vogels. Afgezet met roze-wit geruit sierband. Met naam te bordureren!
€30,00
Luxe badcape met uiltjes in de maat BABY 0-3 jaar. Gemaakt van 100% katoenen donkerblauwe badstof. Afgezet met paars-wit geruit sierband. Met de naam van het kindje te borduren!
€23,50
Prachtige paarse grote badcape in de maat MAXI (3-7 jaar). Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€30,99
Lieve, grote badcape met roosjes in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren!
€30,99
Lieve, grote badcape met bootjes en zeedieren in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren!
€30,99
Stoere knalroze kinder badcape in de maat MAXI 2-7 jaar. Gemaakt van 100% katoenen badstof en op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met coole stof met sterren . Afgezet met limoen-wit geruit sierband. Met naam te bordureren!
€30,99
Prachtige, grote baby badcape met gezellige uiltjes in lichtblauw. Afgezet met fris geel-wit geruit sierband. 100% katoen, badcape met naam te borduren! Een leuk kraamcadeau, handgemaakt in Nederland.
€23,50
Vrolijke badcape gemaakt van 100% katoenen badstof. Op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met stof met schattig boerderij thema. Afgezet met roze-wit geruit sierband. Je kunt de badcape met naam laten borduren.
€23,50
Prachtige, witte met roze badcape voor kids maat MAXI 4-7 jaar. Print met Roodkapje op de capuchon. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€30,99
Schattige witte badcape gemaakt van 100% katoenen badstof. Op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met stof bedrukt met Roodkapje print. Ook verkrijgbaar in de maat MAXI. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€23,50
Stoere, grote donkerblauwe badcape in de maat MAXI 4-7 jaar. Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Op de capuchon gevoerd met een mooie stof met coole hondjes. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Met naam te borduren.
€30,99
Prachtige, paarse BABY badcape 0-3 jaar met schattige vogeltjes. Met liefde handgemaakt in Nederland, groot formaat badcape. Badcape met naam te borduren! Een uniek kraamcadeau!
€23,50
Luxe, grote badcape met uiltjes op de capuchon in de maat MAXI 4-7 jaar. Handgemaakt in Nederland van 100% katoenen donkerblauwe badstof. Afgezet met paars-wit geruit sierband. Met de naam van het kindje te borduren!
€30,99
Prachtige, grote baby badcape met sterren in knalroze. Afgezet met fris limoen-wit geruit sierband. 100% katoen, badcape met naam te borduren! Een leuk kraamcadeau, handgemaakt in Nederland.
€23,50
Stoere turquoise grote badcape in de maat MAXI (4-7 jaar). Met liefde handgemaakt in Nederland van 100% katoen. Ook verkrijgbaar in de maat BABY 0-3 jaar. Je kunt de badcape met naam laten borduren!
€30,99
Stoere turquoise badcape gemaakt van 100% katoenen badstof. Op de buitenzijde van de capuchon gevoerd met stof bedrukt met sterren. Ook verkrijgbaar in de maat MAXI. Je kunt de badcape met naam laten borduren.
€23,50

Badcape in de maat BABY en MAXI

De superhippe badcapes van izzybizzybee zijn verkrijgbaar in de maat BABY (0-3 jaar) en MAXI (3+ jaar). De variant voor de baby is 75 x 75 cm en daarmee lekker ruim en zeker tot een jaar of 3 te gebruiken. De kinder badcape is maar liefst 110 x 110 cm en kan tot een jaar of 7 zeker gebruikt worden!

100% katoen en handgemaakt in Nederland

Onze badcapes worden met liefde gemaakt van 100% katoen in Nederland. Elke badcape en ook alle overige producten van izzybizzybee zijn gegarandeerd onder goede omstandigheden en dus fairtrade geproduceerd, meet veel aandacht voor kwaliteit en detail. Elk model wordt in een kleine oplage gemaakt, deze zul je dus niet snel bij een ander tegenkomen!

We gebruiken de leukste bedrukte stoffen om de buitenkant van de capuchon mee te voeren en zetten de het geheel af met opvallend sierband.

Door de lekkere capuchon en de grote afmetingen kun je je kind heerlijk warm inpakken na een bad of het zwemmen. Door de opvallende kleuren en prints zijn onze badcapes echte mode accessoires!

Badcape met naam laten borduren

Je kunt bij izzybizzybee je badcape voor slechts € 2,50 met naam laten borduren. De naam komt op de linkerbuitenhoek en is zo mooi zichtbaar. Niet alleen mooi maar ook praktisch, je raakt de badhanddoek niet snel kwijt met de naam van je kindje erop!

Omdat we een eigen borduurmachine in het atelier hebben levert het borduren van de naam géén extra levertijd op.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x