Speendoekjes

Sorteer op:

Een lief knuffel hondje, heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met hem altijd dichtbij, dus klem die in zijn pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade. In luxe geschenkdoos.
€26,95
Lief, zacht knuffelkonijn met roze details. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met haar altijd dichtbij, dus klem die in haar pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade.
€26,95
Superzacht tutteldoekje met een lekker groot formaat, gemaakt van bamboe-badstof en zacht wit katoenen flanel. Versierd met lint met kleine vosjes en lichtblauw ripsband. Met lus om vast te houden of een speen vast te maken. Met naam te borduren!
€12,50
Een lieve, zachte konijn knuffel met grijze details. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is altijd dichtbij, die kun je in zijn pootje klemmen. 100% biologisch katoen en fairtrade. In luxe geschenkdoos.
€26,95
Lief, zacht knuffelkonijn dat aanvoelt als een dekentje. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met hem altijd dichtbij, dus klem die in een pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade.
€26,95
Lieve, zachte knuffelbeer die aanvoelt als een dekentje. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met hem altijd dichtbij, dus klem die in een pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade.
€26,95
Superzacht tutteldoekje met een lekker groot formaat, gemaakt van rode badstof en zacht wit katoenen flanel. Versierd met lint met lieve hertjes in het bos en rood-wit geruit lint. Met lus om vast te houden of een speen vast te maken. Met naam te bor...
€12,50
Superzacht tutteldoekje met een lekker groot formaat, gemaakt van badstof en zacht wit katoenen flanel. Versierd met lint met cupcakes en vrolijk geel ripsband. Met lus om vast te houden of een speen vast te maken. Met naam te borduren!
€12,50
De speendoek van izzybizzybee is lekker groot en gemaakt van heerlijk zacht flanel aan de ene kant en dikke badstof aan de andere kant. Door de ronde vormen zitten er geen harde hoekjes aan en is hij overal even zacht. 

Met de handige en stevige lus kun je in een wip een speen aan de doek bevestigen, zonder speen is de doek door de lus makkelijk vast te houden.

Omdat het oog (en voelende handjes) ook wat wil is de speendoek afgewerkt met schattig sierlint met bijvoorbeeld cupcakes, uiltjes, hertjes en vosjes.

Wil je de knuffeldoek met naam geborduurd? Dat kan voor slechts € 2,50!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x