Speelgoed educatief en verantwoord

Sorteer op:

Tof stapelspeelgoed in de vorm van een raket. Sorteren is ook belangrijk door de verschillende vormen die weer in de schijven passen. Goed voor de oog-handcoordinatie en de herkenning van vormen en kleuren. 3-2-1 lift-off! Van duurzaam rubberboomhout
€19,75
Geweldig leuk duw speelgoed van Green Toys met een handige handgreep bovenop en vrij ronddraaiende wielen. Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Verkrijgbaar als schildpadje, biggetje en olifantje!
€14,50
Stevig hamerspel van duurzaam rubberboomhout. Als de pinnen erin gehamerd zijn hoeft je kind alleen het plankje om te draaien om weer opnieuw te beginnen met hameren! Goed voor de oog-handcoördinatie. Bevat géén schadelijke stoffen.
€28,75
Supergave, leerzame speelset voor de kleintjes met tandwielen en puzzelstukken. Creëer eindeloze variaties, je peuter zal gefascineerd zijn! Gemaakt van duurzaam rubberboomhout.
€37,75
Stoere, grote Schoolbus van Green Toys Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Koop nu dit gave én verantwoorde voertuig voor je kind!
€28,99
Schattige vormenstoof in de vorm van een Uil, gemaakt van duurzaam rubberboomhout. Met 4 verschillende vormen in 4 kleuren. Stimuleert de oog-handcoördinatie. Bevat géén schadelijke stoffen.
€20,75
Stoere, grote brandweerauto van Green Toys Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Koop nu dit gave én verantwoorde voertuig voor je kind!
€28,99
Mooie rammelaar gemaakt van duurzaam rubberboomhout. Esthetisch design, ergonomisch gevormd. Gekleurd met ecologische verf op waterbasis. Stimuleert de tactiele en auditieve ontwikkeling.
€8,49
Opblaasbare wereldbol voor de allerkleinsten. Wat een leuke bal, als je hem gooit zigzagt hij door de lucht en landt altijd rechtop! Ook kun je de bal in een apart evenwicht houden, bijv. op de tafelrand.
€18,50
Geweldige bijtring van Green Toys met meerdere vormen om te ontdekken met handjes en mond. Schudden, rammelen en ontdekken. Van 100% gerecycled materiaal, veilig en BPA-vrij.
€12,45
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x