Knuffeldoek in luxe Geschenkdoos

Sorteer op:

Een lief knuffel hondje, heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met hem altijd dichtbij, dus klem die in zijn pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade. In luxe geschenkdoos.
€26,95
Lief, zacht knuffelkonijn met roze details. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met haar altijd dichtbij, dus klem die in haar pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade.
€26,95
Een lieve, zachte konijn knuffel met grijze details. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is altijd dichtbij, die kun je in zijn pootje klemmen. 100% biologisch katoen en fairtrade. In luxe geschenkdoos.
€26,95
Lief, zacht knuffelkonijn dat aanvoelt als een dekentje. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met hem altijd dichtbij, dus klem die in een pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade.
€26,95
Lieve, zachte knuffelbeer die aanvoelt als een dekentje. Heerlijk als tuttel- of knuffeldoek. En een speen is met hem altijd dichtbij, dus klem die in een pootje. 100% biologisch katoen en fairtrade.
€26,95

Knuffeldoek in luxe geschenkdoos

De knuffeldoeken van Maud N Lil zijn gemaakt van 100% biologisch katoen velours en gevuld met een hypoallergene vulling op basis van maiszetmeel. De knuffeldoek is verkrijgbaar als konijn in wit met roze, wit met blauw en wit met grijs, als lieve beer of als puppy. 
Alle knuffeldoeken van Maud N Lil zijn fairtrade handgemaakt en hebben het GOTS en OEKO-TEX keurmerk.

Formaat: ca. 30 cm
Maschine wasbaar op 40 graden
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x