Bijtring 100% ecologisch

Sorteer op:

Deze bijtring gemaakt van 100% plantaardig en veilig bioplastic bevat géén schadelijke stoffen zoals gewoon plastic, daarom kun je je kindje er met een gerust hart op laten knabbelen. Stimuleert het doorkomen van de tandjes en verlicht de pijn.
€7,90
Deze zachte, fijne bijtring is handgemaakt van 100% natuurlijk rubber en daarmee veilig én prettig in de periodes dat er tandjes doorkomen. Geleverd in een vrolijk doosje.
€11,99
Deze bijtring gemaakt van 100% plantaardig en veilig bioplastic bevat géén schadelijke stoffen zoals gewoon plastic, daarom kun je je kindje er met een gerust hart op laten knabbelen. Stimuleert het doorkomen van de tandjes en verlicht de pijn.
€7,90
Geweldige bijtring van Green Toys met meerdere vormen om te ontdekken met handjes en mond. Schudden, rammelen en ontdekken. Van 100% gerecycled materiaal, veilig en BPA-vrij.
€12,45

Bijtring bij het doorkomen van tandjes


Wanneer de eerste tandjes bij je baby doorkomen kan dit heel vervelend zijn. Je kindje is huilerig en stopt van alles in zijn of haar mondje om dat vervelende gevoel tegen te gaan. Op die momenten is het fijn om een product te hebben dat tijdens deze belangrijke ontwikkelingsfase voor afleiding en verzachting zorgt.Verzacht de pijn en stimuleert de ontwikkeling
Deze bijtring van Bioserie® stimuleert het tandvlees en het doorkomen van de tanden van je baby. Daarnaast worden de motorische en sensorische ontwikkeling van je kindje geprikkeld door de vorm en textuur van de bijtring. Door de geschulpte randen is de bijtring makkelijk vast te houden en de nopjes op de oppervlakte zorgen voor een aangenaam gevoel in de mond.

100% natuurlijk materiaal, vrij van schadelijke stoffen


Deze bijtring is gemaakt van bioplastic. Dit materiaal lijkt op gewoon plastic maar is gemaakt van planten en daarmee 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen. Je kunt je baby er met een gerust hart op laten knabbelen omdat bioplastic niet schadelijk is voor de gezondheid. Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden

Eenvoudig te reinigen in de vaatwasser of in een sopje

De bijtring van Bioserie kan worden gewassen in de vaatwasser. Voor gebruik simpelweg wassen met water en zeep. Niet steriliseren.

Bioplastic word gemaakt hernieuwbare natuurlijk bronnen namelijk van suiker en zetmeel uit planten. Het materiaal bevat géén BPA, PVC, Phtalaten en andere petro-chemische stoffen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x