Kinderrugzak Apple Park

Sorteer op:

Wat een grappige kinderrugzak in de vorm van een pinguïn! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een schattige kinderrugzak in de vorm van een lila uil! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een leuke kinderrugzak in de vorm van een konijn! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een toffe kinderrugzak in de vorm van een wasbeer! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een schattige kinderrugzak in de vorm van een grijze uil! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99

Kinderrugzak Apple Park -
stijlvol én eco-vriendelijk!


Een kinderrugzak van Apple Park is niet alleen leuk, speels en stylish, het is ook nog eens goed voor onze Aarde! Iedere kinderrugzak is gemaakt van 24 PET flessen die anders op de afvalberg zouden zijn beland.

De stevige stof voelt als katoen en is waterafstotend. De rugtas heeft een stevige rits met kenmerkende appel, gevoerde schouderriemen in contrasterende kleuren en een extra binnenvak. Je kunt de naam van je kind schrijven op het handige label op de achterkant van de rugzak.

Apple Park is gebaseerd in San Francisco, haar missie is om producten te ontwerpen en te maken die goed zijn voor mensen en voor onze Aarde.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x