Kapstokhaak The Zoo - Forest Animals

Sorteer op:

De schattige kapstokhaak Baby Deer is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Vos is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Eekhoorn is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Wasbeer is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Beer is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Konijn is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95

Wandhaken Forest Animals van The Zoo


Wat een gezellig wandhaakjes zijn dit van The Zoo! Het is echt Dutch Design van Jorine Oosterhoff en bij izzybizzybee zijn de volgende modellen verkrijgbaar:

Wandhaak Vos
Wandhaak Eekhoorn
Wandhaak Wasbeer
Wandhaak Bambi

Het materiaal is polystone en metaal. Inclusief plug en schroef.

Afmetingen zijn circa L 8 x W 7 x H 5.5 cm

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x