zuperzozial kinderservies & sets

Sorteer op:

Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Giraffe van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Giraffe van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Hippo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Orca van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Flamingo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Lion van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Wolf van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Cat van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Zebra van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Wolf van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Cat van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95

Zuperzozial Kinderservies

Het kinderservies is gemaakt van kunststof gewonnen uit bamboe en mais en versterkt met melamine hars. Het is geschikt voor warme en koude gerechten en kan eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Door de natuurlijke materialen is het kinderservies van zuperzozial milieuvriendelijk maar ook voor langdurig gebruik.

Hungry Kids Sets

De Hungry Kids Sets van zuperzozial bestaan uit een mok, schaaltje en een bord.

Afmetingen:
Mok 7,5 x 9,5 cm, 250 ml
Schaal 15,5 x 4,5 cm
Bord 20 x 1,5 cm

Verkrijgbaar in de designs:

Hungry Flamingo
Hungry Zebra
Hungry Orca
Hungry Lion
Hungry Hippo

Hungry Kids Cup & Plate

De volgende mokken en bordjes van zuperzozial zijn los verkrijgbaar.

Hungry Cat
Hungry Wolf
Hungry Zebra
Hungry Giraffe
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x