Eetbordjes

Sorteer op:

Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Giraffe van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Wolf van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Zebra van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Dit mooie, stapelbare eetbordje in de vorm van een biggetje valt niet alleen op door zijn ontwerp, maar ook doordat het is gemaakt van bioplastic gewonnen uit planten. 100% biologisch afbreekbaar en vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.
€10,99
Dit schattige, robuuste eetbordje in de vorm van een konijn valt niet alleen op door zijn design, maar ook door het feit dat het is gemaakt van het veilige bioplastic. 100% biologisch afbreekbaar en vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.
€10,99
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Cat van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Dit grappige, stevige eetbordje in de vorm van een biggetje valt niet alleen op door zijn ontwerp, maar ook doordat het is gemaakt van het veilige bioplastic gewonnen uit planten. 100% biologisch afbreekbaar en vrij van BPA en andere schadelijke stof...
€10,99
Dit grappige, stevige eetbordje in de vorm van een konijntje valt niet alleen op door zijn design, maar ook door het feit dat het is gemaakt van het veilige bioplastic. 100% biologisch afbreekbaar en vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.
€10,99
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x