Drinkbekers CUPPIES®

Sorteer op:

Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Giraffe van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Drinkbeker CUPPIES® Penguin van JJRabbit is de grappige en praktische opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Peuters zullen goed leren drinken omdat tijdens het drinken het verborgen diertje tevoorschijn komt! Gemaakt van 100% eco-plastic.
€9,90
Drinkbeker CUPPIES® Rabbit van JJRabbit is dé opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Peuters leren goed en genoeg te drinken vanwege het unieke design. Het schattige konijntje komt tevoorschijn als je kleintje goed drinkt! 100% eco-plastic.
€9,90
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Cat van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Drinkbeker CUPPIES® Piglet van JJRabbit is de handige en speelse opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Kleintjes zullen goed leren drinken omdat het verborgen diertje tevoorschijn komt tijdens het drinken! 100% milieuvriendelijk eco-plastic.
€9,90
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Wolf van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Drinkbeker CUPPIES® Frog van JJRabbit is de ideale en speelse opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Peuters zullen hun beker nu altijd leeg willen drinken omdat dàn het verborgen diertje tevoorschijn komt! 100% eco-plastic.
€9,90

Drinkbeker met een uniek design

Het is tijd voor je kindje om over te stappen op een echte beker, maar hoe doe je dat zonder dat de kleine protesteert tegen het inruilen van zijn tuitbeker? De drinkbekers uit de CUPPIES® lijn van JJ Rabbit zijn een genot om naar te kijken en om uit te drinken. Het geheime wapen waardoor je baby zich verheugt op het leegdrinken van de beker? Op de bodem zit een schattig diertje verstopt dat pas te voorschijn komt naarmate je kindje de beker leeg drinkt! De drinkbeker is verkrijgbaar in het rood met een biggetje op de bodem, in het oranje met een konijntje, in het blauw met een pinguin en in het groen met een kikkertje.

100% natuurlijk en veilig, bevat géén BPA, PVC of andere schadelijke stoffen

Door de twee oren is de beker goed vast te houden met kleine handjes. De drinkbeker is gemaakt van 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar bioplastic. Bioplastic is een materiaal dat gemaakt wordt van suiker en zetmeel uit planten, hiervoor worden gewassen gebruikt zoals bijvoorbeeld mais, suikerriet en cassave. In tegenstelling tot gewoon plastic bevat bioplastic géén schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en phtalaten (weekmakers). Hierdoor is het drinken van koude en warme dranken uit de drinkbeker van JJ Rabbit veilig voor je kindje én beter voor het milieu. Hij is namelijk volledig biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de gezondheid.

Vaatwasserbestendig en makkelijk in gebruik

De drinkbeker van JJ Rabbit heeft alle goede maar niet de slechte eigenschappen van standaard plastic. Hij is zeer stevig en kan tegen een stootje, daarnaast kan hij in de vaatwasser én de magnetron gebruikt worden!

Voor kindjes van 12 maanden en ouder. Inhoud 235 ml.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x