Superhip bamboe servies kind

Sorteer op:

Dit vrolijke kinderservies met schattige beer van Pure Kids is gemaakt van bamboe en spreekt door het mooie ontwerp tot de verbeelding van elk kind!. Eten wordt een feest met deze servies set! 100% milieuvriendelijk!
€19,95
Dit vrolijke kinderservies met schattige pinguïn van Pure Kids is gemaakt van bamboe en spreekt door het mooie ontwerp tot de verbeelding van elk kind! Eten wordt een feest met deze servies set! 100% biologisch afbreekbaar!
€19,95
Dit vrolijke kinderservies met kikker van Pure Kids is gemaakt van bamboe en zal door zijn mooie ontwerp een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Makkelijk vast te houden en praktisch in gebruik. 100% milieuvriendelijk!
€17,95
Dit vrolijke kinderservies met vlinder van Pure Kids is gemaakt van bamboe en zal door zijn mooie ontwerp een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Makkelijk vast te houden en praktisch in gebruik. 100% milieuvriendelijk!
€17,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Giraffe van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Giraffe van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Hippo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Orca van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Flamingo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Lion van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Wolf van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Cat van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Zebra van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Wolf van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Cat van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95

Bamboe servies kind in luxe geschenkdoos

Het bamboe servies voor je kind van Pure Kids onderscheidt zich door de vrolijke en opvallende designs. Je kunt kiezen uit 7 soorten met een vos, beer, pinguin, bij, kikker, koe of vlinder. De set bevat een bord, beker en schaaltje en is verpakt in een luxe geschenkdoos van gerecycled karton.

Bamboe: een milieuvriendelijk alternatief voor plastic

Bamboe is een zeer snel groeiende plant die geen bewatering of kunstmest nodig heeft. Daardoor is de plantaardige kunststof die hieruit wordt gemaakt milieuvriendelijk, in tegenstelling tot gewoon plastic dat gewonnen wordt uit aardolie. Kunststof van bamboe is 100% biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing:
Geschikt voor dagelijks gebruik voor zowel warme als koude gerechten en vloeistoffen. De set van bamboe mag in de vaatwasser maar NIET in de oven of magnetron. Voor de vaatwasser adviseren wij het servies in het bovenste rek te plaatsen en te wassen op 45 graden. N.B. Deze bamboeserviesset kan tegen een stootje, maar is een natuurprodukt en daardoor NIET onbreekbaar!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x