Eten & Drinken

Sorteer op:

Dit vrolijke kinderservies met schattige beer van Pure Kids is gemaakt van bamboe en spreekt door het mooie ontwerp tot de verbeelding van elk kind!. Eten wordt een feest met deze servies set! 100% milieuvriendelijk!
€19,95
Dit vrolijke kinderservies met schattige pinguïn van Pure Kids is gemaakt van bamboe en spreekt door het mooie ontwerp tot de verbeelding van elk kind! Eten wordt een feest met deze servies set! 100% biologisch afbreekbaar!
€19,95
Dit vrolijke kinderservies met kikker van Pure Kids is gemaakt van bamboe en zal door zijn mooie ontwerp een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Makkelijk vast te houden en praktisch in gebruik. 100% milieuvriendelijk!
€17,95
Dit vrolijke kinderservies met vlinder van Pure Kids is gemaakt van bamboe en zal door zijn mooie ontwerp een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Makkelijk vast te houden en praktisch in gebruik. 100% milieuvriendelijk!
€17,95
Hippe en robuuste speenfles van roestvrij staal met speen e.a. onderdelen van medische kwaliteit silicone. Onbreekbaar, beschermt moedermelk tegen licht en afbraak en groeit mee met je kindje!
€18,99
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Giraffe van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Hippe en robuuste speenfles van roestvrij staal met speen e.a. onderdelen van medische kwaliteit silicone. Onbreekbaar, beschermt moedermelk tegen licht en afbraak en groeit mee met je kindje!
€18,99
Drinkbeker CUPPIES® Penguin van JJRabbit is de grappige en praktische opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Peuters zullen goed leren drinken omdat tijdens het drinken het verborgen diertje tevoorschijn komt! Gemaakt van 100% eco-plastic.
€9,90
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Giraffe van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Hippo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Orca van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Flamingo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Lion van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Drinkbeker CUPPIES® Rabbit van JJRabbit is dé opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Peuters leren goed en genoeg te drinken vanwege het unieke design. Het schattige konijntje komt tevoorschijn als je kleintje goed drinkt! 100% eco-plastic.
€9,90
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Wolf van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Cat van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Hippe en robuuste speenfles van roestvrij staal met speen e.a. onderdelen van medische kwaliteit silicone. Onbreekbaar, beschermt moedermelk tegen licht en afbraak en groeit mee met je kindje!
€18,99
Drinkbeker CUPPIES® Piglet van JJRabbit is de handige en speelse opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Kleintjes zullen goed leren drinken omdat het verborgen diertje tevoorschijn komt tijdens het drinken! 100% milieuvriendelijk eco-plastic.
€9,90
Je kind eet in stijl van het design kinderbord Hungry Zebra van Zuperzozial! Het bordje is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€6,95
Je kind drinkt in stijl uit de design kinderbeker Hungry Wolf van Zuperzozial! De beker is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€5,95
Dit mooie, stapelbare eetbordje in de vorm van een biggetje valt niet alleen op door zijn ontwerp, maar ook doordat het is gemaakt van bioplastic gewonnen uit planten. 100% biologisch afbreekbaar en vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.
€10,99
Drinkbeker CUPPIES® Frog van JJRabbit is de ideale en speelse opvolger van de anti-lek beker voor je kindje. Peuters zullen hun beker nu altijd leeg willen drinken omdat dàn het verborgen diertje tevoorschijn komt! 100% eco-plastic.
€9,90
100% plasticvrij rietje van medische kwaliteit silicone bestaande uit een mondstuk en rietje. Mondstuk geschikt voor alle Pura flessen en het rietje voor de 325 speenfles en 550 ml sportfles.
€5,99
Dit schattige, robuuste eetbordje in de vorm van een konijn valt niet alleen op door zijn design, maar ook door het feit dat het is gemaakt van het veilige bioplastic. 100% biologisch afbreekbaar en vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.
€10,99

Kinderservies dat mooi, praktisch én duurzaam is


izzybizzybee® streeft naar mooie, praktische én duurzame producten voor baby's en kinderen. De complete kinderserviessets van Pure Kids en het kinderservies van JJ Rabbit passen uitstekend binnen dit concept. Pure Kids maakt haar kinderservies van bamboe en JJ Rabbit van zogenaamd bioplastic.

Bamboe


Bamboe is een plant die geen bemesting of bewatering nodig heeft en zeer snel groeit. Door deze eigenschappen is de verbouwing van bamboe van nature duurzaam. Uit de bamboevezel wordt materiaal gemaakt dat de goede eigenschappen van standaard plastic evenaart, zónder dat het, zoals gewoon plastic, schadelijke stoffen bevat (bijvoorbeeld BPA, PVC en phtalaten, de zogenaamde weekmakers).
De vrolijke dessins op het servies zijn gemaakt met plantaardige en natuurlijke inkt!

Bioplastic


Bioplastic is een materiaal dat wordt gemaakt van suiker en zetmeel uit planten. Over het algemeen worden hiervoor (restanten van) gewassen gebruikt zoals suikkerriet, cassave en bijvoorbeeld maïs. Ook bij bioplastic zijn géén schadelijke stoffen in het materiaal aanwezig. Gezond voor je kind en voor de natuur!

Eenvoudigweg in de vaatwasser of magnetron!


Het kinderservies van bamboe kan gewoon in de vaatwasser, net als het servies van bioplastic. Het bioplastic kinderservies kun je daarnaast ook nog in de magnetron gebruiken. Het bamboe en bioplastic materiaal is zeer stevig en duurzaam en zal niet gauw breken. De vrolijke dieren toveren een glimlach op het gezicht van elk kindje. Bij de drinkbekers van JJ Rabbit krijgt je kindje het verborgen diertje pas te zien als er goed gedronken wordt!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x