With a Touch of Rose

Sorteer op:

Mooie blauwe slaapzak met donkerblauwe afwerking gemaakt van zacht biologisch katoen. Zorgt voor een constante comfortabele temperatuur. Verkrijgbaar in 70 cm, 90 cm en 110 cm. GOTS en Fairtrade gecertificeerd.
€29,95
Mooie witte slaapzak met grijze afwerking gemaakt van zacht biologisch katoen. Zorgt voor een constante comfortabele temperatuur. Verkrijgbaar in 70 cm, 90 cm en 110 cm. GOTS en Fairtrade gecertificeerd.
€29,95
Mooie zachtroze slaapzak met fuchsia afwerking gemaakt van zacht biologisch katoen. Zorgt voor een constante comfortabele temperatuur. Verkrijgbaar in 70 cm, 90 cm en 110 cm. GOTS en Fairtrade gecertificeerd.
€29,95
With a touch of Rose wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat komt niet alleen tot uiting in de 
bedrijfsvoering, maar met name in haar producten. Alle producten zijn gemaakt van biologisch en Fairtrade katoen. De producten dragen dan ook het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade en het keurmerk GOTS, Global Organic Textile Standard.
logo voor Fairtrade producten
Fairtrade
Max Havelaar is het onafhankelijke keurmerk voor Fairtrade. Producten met het Max Havelaar keurmerk zijn geproduceerd en verhandeld onder eerlijke voorwaarden. 

Meer informatie
katoen uit India
India
De katoen van onze producten wordt verbouwd in India. Onze producten worden daar ook gemaakt. 

Meer informatie
GOTS-logo
GOTS
Het keurmerk Global Organic Textile Standard (GOTS) voor biologische textiel heeft als doel de biologische status van textiel te garanderen gedurende het gehele productieproces. 

Meer informatie
maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO
In alle facetten van onze bedrijfsvoering, komt het maatschapelijk ondernemen terug.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x