The Zoo

Sorteer op:

Deze deurstopper of boekensteun is een echte blikvanger voor elke kinderkamer! Met zijn gewicht van 1 kg een rots in de branding die er ook nog eens lief uitziet.
€29,95
De schattige kapstokhaak Baby Deer is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Vos is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Eekhoorn is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Wasbeer is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Beer is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95
De leuke kapstokhaak Konijn is echt Dutch Design en een must have voor elke kinderkamer. Gemaakt van kunststeen en metaal, handbeschilderd. Incl. bevestigingsmateriaal.
€9,95

The Zoo woonaccessoires

The Zoo is een merk vol met knotsgekke accessoires voor jong en oud. De vrolijke hebbedingetjes zijn leuk om cadeau te geven of om lekker zelf te houden.

Het uitgangspunt van The ZOO collectie is om een kleurrijke beestenboel samen te stellen waarvan je een glimlach krijgt op je gezicht. Talentvolle ontwerpers zijn aan de slag gegaan en hebben The Zoo familie uitgebreid met allerlei verschillende beestjes en figuren.  De bende van The Zoo reist inmiddels over de hele wereld. De collectie wordt in vele landen met succes verkocht.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x