GreenToys

Sorteer op:

Geweldig leuk duw speelgoed van Green Toys met een handige handgreep bovenop en vrij ronddraaiende wielen. Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Verkrijgbaar als schildpadje, biggetje en olifantje!
€14,50
Stoere, grote Schoolbus van Green Toys Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Koop nu dit gave én verantwoorde voertuig voor je kind!
€28,99
Stoere, grote brandweerauto van Green Toys Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Koop nu dit gave én verantwoorde voertuig voor je kind!
€28,99
Geweldige bijtring van Green Toys met meerdere vormen om te ontdekken met handjes en mond. Schudden, rammelen en ontdekken. Van 100% gerecycled materiaal, veilig en BPA-vrij.
€12,45

Spelen voor de planeet

Greentoys maakt veilig en milieuvriendelijk speelgoed voor kinderen en families en levert hiermee een bijdrage aan een duurzame toekomst voor ons en onze Aarde. Van Green Toys speelgoed word je simpelweg vrolijk, de geweldige vormgeving, aangename textuur en leuke kleuren nodigen uit tot uren speelplezier!

Milieuvriendelijk speelgoed

Het speelgoed van Green Toys is gemaakt van 100% gerecycled materiaal - om precies te zijn van melkflessen! - duurzaam geproduceerd in de Verenigde Staten.

  • Geproduceerd in de USA
  • Gemaakt van 100% gerecycled plastic
  • Bevat geen BPA, phthalaten of PVC 
  • Makkelijk schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser
  • Verpakking gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met soja inkt
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x