Apple Park

Sorteer op:

Wat een grappige kinderrugzak in de vorm van een pinguïn! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een schattige kinderrugzak in de vorm van een lila uil! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een leuke kinderrugzak in de vorm van een konijn! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een toffe kinderrugzak in de vorm van een wasbeer! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een leuke knuffelpop voor je kindje, Robbie Raccoon van Apple Park is een echte boef! Gemaakt van 100% biologisch katoen jersey en met hypoallergene vulling is hij een lief vriendje om overal mee naartoe te nemen. Circa 37 cm groot.
€19,99
Wat een schattige kinderrugzak in de vorm van een grijze uil! Zeer hoge kwaliteit en met een mooie afwerking. De rugtas is van een stevige stof die voelt als katoen, maar gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
€37,99
Wat een lieve knuffelpop voor je kindje, Ballerina Mouse van Apple Park is een echte prima donna! Gemaakt van 100% biologisch katoen jersey en met hypoallergene vulling is ze een lief vriendinnetje om overal mee naartoe te nemen. Circa 38 cm groot.
€19,99

Over Apple Park


Apple Park is opgericht in San Francisco, USA met de intentie om milieuvriendelijke luxeartikelen te maken voor baby's en kinderen met de mooist beschikbare eco-materialen.
De producten zijn niet alleen veilig voor kleintjes, ze zijn goed voor de Aarde.

De oprichter van Apple Park, Angie Ting, komt uit een familie van ervaren speelgoedmakers. Bij het ontwikkelen van de milieuvriendelijke producten hield ze altijd haar eigen jonge kinderen in gedachten.

Angie werd geinspireerd door haar zorg en oog voor de gezondheid van babies, de natuur en sociale vraagstukken. Ze vormde een partnerschap met Pate International, een in San Francisco gestationeerd design bureau dat bekend staat om zijn ontwerpen met een ecologische en milieuvriendelijke invalshoek, om het merk Apple Park in 2009 op te richten samen met Susan en Chloe Pate.

Apple Park Missie

De naam "Apple Park" staat voor de idealen die het merk nastreeft.

Het woord "apple" staat voor een nieuw begin, de levenscyclus, natuur, liefde, nieuwsgierigheid en kennis.

"Park" refereert aan een plek waar de mens samenwerkt met de natuur met als doel plezier en natuurbehoud.

Het is Apple Park's missie om uniek, schattig en stimulerend speelgoed te ontwikkelen mission van biologische, duurzame en gerecyclede materialen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x