Baby Serviesset

Sorteer op:

Dit vrolijke kinderservies met schattige beer van Pure Kids is gemaakt van bamboe en spreekt door het mooie ontwerp tot de verbeelding van elk kind!. Eten wordt een feest met deze servies set! 100% milieuvriendelijk!
€19,95
Dit vrolijke kinderservies met schattige pinguïn van Pure Kids is gemaakt van bamboe en spreekt door het mooie ontwerp tot de verbeelding van elk kind! Eten wordt een feest met deze servies set! 100% biologisch afbreekbaar!
€19,95
Dit vrolijke kinderservies met kikker van Pure Kids is gemaakt van bamboe en zal door zijn mooie ontwerp een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Makkelijk vast te houden en praktisch in gebruik. 100% milieuvriendelijk!
€17,95
Dit vrolijke kinderservies met vlinder van Pure Kids is gemaakt van bamboe en zal door zijn mooie ontwerp een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Makkelijk vast te houden en praktisch in gebruik. 100% milieuvriendelijk!
€17,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Hippo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Orca van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Flamingo van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95
Je kind eet in stijl met het design kinderservies Hungry Lion van Zuperzozial! De set is gemaakt van milieuvriendelijk kunststof gewonnen uit bamboe en mais.
€19,95

Baby serviesset in luxe geschenkdoos

Deze superleuke baby serviesset van Pure Kids is bij izzybizzybee verkrijgbaar in 7 superleuke dessins! Ze zijn gemaakt van kunststof gewonnen uit bamboe en daardoor mileuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar.
Het servies kan gewoon in de vaatwasser en is lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik.
Dit baby servies bestaat uit een bordje, schaaltje en beker.

Gebruiksaanwijzing:
Geschikt voor dagelijks gebruik voor zowel warme als koude gerechten en vloeistoffen. De set van bamboe mag in de vaatwasser maar NIET in de oven of magnetron. Voor de vaatwasser adviseren wij het servies in het bovenste rek te plaatsen en te wassen op 45 graden. N.B. Deze bamboeserviesset kan tegen een stootje, maar is een natuurproduct en daardoor NIET onbreekbaar! 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x